Over de bar

Wilt u meer weten over onze barren? Of wilt u weten wat wij serveren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

 

Over de champagnebar

Champagne is natuurlijk niet zomaar een drankje. Champagne wordt gedronken bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, recepties, feesten en partijen of evenementen. Met een glas champagne erbij wordt de avond nóg sprankelender dan hij al was. Wij helpen u graag aan zo'n feestelijke avond. Bij Huur Een Champagnebar schenken onze ervaren sommeliers de beste champagne. U kunt kiezen uit drie verschillende arrangementen:

- De Champagnebar. Bij deze optie van Huur een Champagnebar schenken wij uitsluitend de allerbeste champagne van Frankrijk, waaronder de Champagne Nicolas Feuillatte brut reserve. Vol en rijk van smaak met een lekkere bubbel om het feestgevoel compleet te maken.

- De Proseccobar. Prosecco is een bekende en traditionele mousserende wijn uit Italië. Prosecco is chique en verfrissend en verandert hiermee uw feest of evenement in een exclusieve avond. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de glazen garneren met een vruchtje op de bodem.

- De SUA-bar. Dit staat voor Su Unico Amore (betekenis: "het is alleen maar liefde"). Deze Argentijnse mousserende wijn is 100% biologisch en is op smaak gebracht met aardbeienpulp. Vanwege haar zoete smaak, past deze champagne perfect bij een bruiloft.

Uiteraard zijn wij in het bezit van een Sociaal Hygiëne Certificaat en hebben wij ruimschoots ervaring in het uitschenken van wijnen en champagnes. Op grote evenementen schenken wij, in verband met de veiligheid van uw gasten, de champagne in nette kunststof glaasjes. Bij kleinere evenementen schenken wij de champagne in echte champagneglazen.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur Een Champagnebar op uw feest of evenement? U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op